Wassalon de Wals
wast alles lekker schoon!

Wij doen dus aan halen en brengen!

NU OOK OP GOEREE OVERFLAKKEE!

Tien jaar geleden is Carina Pielage in Heiloo gestart met Wassalon De Wals. Zij was er van overtuigd dat een wasservice voor ouderen en mantelzorgers een enorme aanwinst zou zijn. Met het bezuinigen op hulp in de huishouding, wordt een groter beroep gedaan op de kinderen. Het contact tussen ouders en kinderen wordt steeds meer gevuld met noodzakelijke werkzaamheden inen om het huis. Een beetje ondersteuning daarbij is heel prettig. Die ondersteuning wilde zij bieden met Wassalon de Wals.

Nu, jaren later weet zij zeker dat het een schot in de roos was. Veel mensen zijn blij dat het wassen en strijken voor ze gedaan wordt. Inmiddels is Wassalon De Wals een begrip in Heiloo. Onlangs is Carina verhuisd naar Nieuwe Tonge.
De winkel in Heiloo wordt gerund door een bedrijfsleider. En nu begint het weer te kriebelen. Carina weet zeker dat ook op Goeree Overflakkee veel mensen wonen die ondersteuning bij het wassen en strijken goed kunnen gebruiken. Hetzij voor het eigen gezin, hetzij om vader of moeder te helpen.

Daarom start Wassalon de Wals nu op Goeree. De ervaring in Heiloo is dat het verzorgen van de was en strijk, in combinatie met halen en brengen, de grootste waarde voor de klant heeft.
Met die service wordt nu gestart op Goeree Overflakkee. Wassalon de Wals komt graag bij u thuis om u het werk aan de was uit handen te nemen. De was komt gewassen, gevouwen en gestreken terug, zoals u het graag heeft, op een tijd die u het beste uitkomt.

Graag tot ziens!